Sport     | 17.12.2018. 14:08 |

Policijski službenici Direkcije među najboljima u regiji

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 17. decembra (FENA) - Policijski službenici Direkcije za koordinaciju policijskih tijela Bosne i Hercegovine učestvovali su na još jednoj sportskoj manifestaciji i ponovo ostvarili najbolje rezultate.

Pod motom "zajedno možemo više", u Belom Manastiru, Republika Hrvatska,  a u organizaciji Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Hrvatske i  Međunarodne policijske asocijacije (International Police Association) od  14. do 15. decembra održano je sportsko takmičenje u kojem su učešće uzeli policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova R Hrvatske i Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH.

- Policijski službenici Direkcije Sanel Šurković, Željko Stjepanović i Anes Ličina osvojili su ekipno prvo mjesto u demonstraciji borilačkih vještina. Također su demonstrirali pokaznu vježbu "napad na VIP osobu u pokretu", dokazavši još jednom da Bosna i Hercegovina ima profesionalce u policijskim strukturama i dobro obučene policijske službenike.

Ta priznanja pripadnicima Direkcije za koordinaciju policijskih tijela BiH veoma su značajna, te još jednom potvrđuju opredijeljenost ove policijske agencije za saradnju sa svim institucijama kako u našoj zemlji tako i sa zemljama u regiji - saopćeno je danas iz te direkcije. 

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Studenti Fakulteta za kriminalistiku UNSA posjetili Direkciju za koordinaciju policijskih tijela BiH

Isak otvorio matematičko takmičenje za učenike iz Zeničko-dobojskog kantona

Karić primio u posjetu policijskog oficira za vezu Ministarstva unutrašnjih poslova Austrije

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu