Servisne informacije     | 29.11.2018. 13:35 |

U BiH sutra umjereno oblačno i sunčano

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 29. novembra (FENA) - U sjeverozapadnim, centralnim te ponegdje u istočnim područjima Bosne sutra će u jutarnjim satima i prijepodne biti pretežno oblačno i maglovito, a u ostatku BiH pretežno sunčano vrijeme. 

U Hercegovini bit će pretežno vedro. Tokom dana, postepeno naoblačenje s zapada. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka od -8 do -2, na planinama do -12, na jugu od -1 do 4, a najviše dnevna od -2 do 4, na jugu od 7 do 11 stepeni.

U Sarajevu sutra će biti malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Tokom dana doći će do postepenog povećanje oblačnosti. Jutarnja temperatura oko -5, a najviša dnevna oko 2 stepena. 

Temperature zraka u 13.00 sati: Bjelašnica -9 stepeni, Ivan-sedlo -3, Gradačac 0, Bugojno, Tuzla i Srebrenica 1, Bihać, Jajce, Sanski Most, Sarajevo, Prjedor i Banja Luka 2, Brčko, Zenica, Bijeljina, Doboj i Zvornik 3, Sokolac 4, Livno 6, Mostar 9, Široki Brijeg i Bileća 10, Neum i Trebinje 12 i Stolac 13, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Od sredine dana pogoršanje vremena, slijedi zahlađenje i padavine

U BiH jutros sunčano, u Bihaću u 8.00 sati 20 stepeni

U BiH oblačno, dnevna temperatura od 14 do 20 stepeni

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'