Servisne informacije     | 27.11.2018. 14:01 |

U Bosni sutra oblačno sa snijegom, u Hercegovini oblačno

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 27. novembra (FENA) - U Bosni i Hercegovini danas je veći dio dana padala kiša. Na planinama je padao snijeg. U večernjim satima u Bosni će kiša postepeno preći u susnježicu i snijeg i u nizinama.

Temperature zraka u 13.00 sati: Bjelašnica -4, Ivan-sedlo 2, Bihać, Bugojno, Gradačac i Jajce 4, Banja Luka, Sanski Most, Sarajevo i Tuzla 5, Bijeljina, Brčko, Doboj, Livno i Prijedor 6, Zenica 7, Široki Brijeg 8, Mostar, Neum i Stolac 10, Trebinje 11 stepeni.

U Bosni će sutra biti oblačno sa snijegom. Glavnina padavina prijepodne. U drugoj polovini dana postepeno slabljenje padavina. U Hercegovini prijepodne oblačno. U većem dijelu Hercegovine djelomično smanjenje oblačnosti u drugoj polovini dana, osim u sjevernim područjima. Vjetar u Bosni slab sjevernog smjera. U Hercegovini umjereno jaka bura. Temperatura zraka u Bosni većinom između -4 i 1 stepen. U Hercegovini temperatura zraka između 4 i 9 stepeni.

U Sarajevu će biti oblačno sa slabim snijegom prijepodne. Sredinom dana se očekuje prestanak padavina. Temperatura zraka iznosit će između -2 i 0 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH. 

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Od sredine dana pogoršanje vremena, slijedi zahlađenje i padavine

U BiH jutros sunčano, u Bihaću u 8.00 sati 20 stepeni

U BiH oblačno, dnevna temperatura od 14 do 20 stepeni

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'