Servisne informacije     | 24.11.2018. 13:45 |

U BiH sutra oblačno

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 24. novembra (FENA) - U Bosni i Hercegovini danas je bilo pretežno oblačno vrijeme, a samo ponegdje na zapadu i sjeverozapadu registrovana je i slaba kiša.

Temperature zraka u 13 sati: Sokolac 5 stupnjeva, Bugojno 6, Gradačac, Ivan-sedlo i Sarajevo 7, Banja Luka, Bijeljina, Brčko i Sanski Most 8, Srebrenica 9, Livno 10, Doboj i Tuzla 11, Mostar i Široki Brijeg 12, Trebinje 14, Bihać i Neum 16 stupnjeva.

U BiH sutra oblačno vrijeme. U jutarnjim satima, padavine se očekuju u južnim i jugozapadnim područjima. Tokom dana, padavine se očekuju i u ostalim djelovima. Intenzivnije padavine na istoku i jugoistoku Hercegovini, gdje se očekuje između 20 i 50, lokalno i do 70 l/m2 kiše. Vjetar slab jugoistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka od 3 do 8, na jugu od 8 do 12, a najviša dnevna od 8 do 14, na jugu od 14 do 17 stupnjeva.

U Srajevu će biti pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana sa kišom. Jutarnja temperatura oko 6, a najviša dnevna oko 10 stupnjeva, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) F. F.

Vezane vijesti

U većem dijelu Hercegovine i na sjeveru Bosne vedro, u ostatku BiH oblačno

Od sredine dana pogoršanje vremena, slijedi zahlađenje i padavine

U BiH jutros sunčano, u Bihaću u 8.00 sati 20 stepeni

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu