Servisne informacije     | 24.11.2018. 09:12 |

U BiH jutros oblačno

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 24. novembra (FENA) - U Bosni i Hercegovini jutros je bilo pretežno oblačno vrijeme, a samo ponegdje na sjeverozapadu je registrovana i slaba kiša.

Temperature zraka u 7 sati: Bjelašnica 0 stupnjeva, Ivan-sedlo, Sarajevo, Sokolac, Srebrenica i Tuzla 2, Bihać, Bugojno i Livno 3, Bijeljina, Gradačac i Zvornik 4, Doboj, Sanski Most i Široki Brijeg 5, Banja Luka, Brčko i Prijedor 6, Mostar 7, Trebinje 9, Neum 12 stupnjeva. Atmosferski tlak je u Sarajevu iznosio 948 milibara, za 6 milibara je viši od normalnog i sporo opada. 

U BiH danas će preovladavati pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana povremeno i ponegdje je moguća slaba rosulja. U večernjim satima kiša se očekuju u Hercegovini, zapadnoj, jugozapadnoj i djelimično centralnoj Bosni, Vjetar slab do umjeren, uglavnom, južni i jugoistočni. Najviša dnevna temperatura zraka od 9 do 15, na jugu od 13 do 17 stupnjeva.

U Sarajevu će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U večernjim satima je moguća slaba kiša. Najviša dnevna temperatura iznosit će oko 11 stupnjeva, saopćeno je iz Federlanog hidrometeorološikog zavoda BiH.

 

(FENA) F. F.

Vezane vijesti

U većem dijelu Hercegovine i na sjeveru Bosne vedro, u ostatku BiH oblačno

Od sredine dana pogoršanje vremena, slijedi zahlađenje i padavine

U BiH jutros sunčano, u Bihaću u 8.00 sati 20 stepeni

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu