FENA biznis

Centrom Sarajeva se kotrljale bačve

Saopćenje

Nesvakidašnja subota u glavnom gradu uz Jameson Whiskey

Sarajevo, 17.11.2018. – Sve današnje prolaznike Titove ulice iznenadilo je jedno jako veselo iskustvo. Naime, grupa momaka je baš tom ulicom kotrljala velike bačve! Iznenađeni građani su ovaj neobičan događaj podijelili i na svojim društvenim mrežama, pa se priča o „kotrljajućim bačvama“ ubrzo proširila i po Internetu.

Iza ovog nesvakidašnjeg performansa krije se najava još neobičnije zabave. Naime, idućeg petka, 23.11., kao uvod u prazničnu atmosferu, John Jameson organizuje jednu od svojih poznato dobrih zabava u obnovljenom kultnom kinu Imperijal, te tako nastavlja priču njegovog oživljavanja.

Ovo je prvi put da se u Sarajevu organizuje ovakav event, za koji u Hrvatskoj i Sloveniji uvijek vlada ogromno interesovanje i traži se pozivnica više. Domaćin ovog eventa u našem glavnom gradu biti će glumac Kemal Čebo, a pored sjajne hrane, viskija i vrhunskih koktela, u toplom ambijentu kultog kina Imperijal, prisutne će zabavljati i posebno odabran bend. Za sve muškarce tu je Alen i njegov "Alen's Barbershop" tim koji će, samo za ovu priliku, na samom eventu sređivati bradu i brkove svim muškarcima, kako bi bili sigurni da je kompletan ugođaj i uživanje u vrhunskom viskiju neometano.

Svi koji danas nisu uspjeli uhvatiti svoju pozivnicu za ovu nezaboravnu zabavu, još uvijek ima

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.