FENA biznis

ASA BANKA - Nagradna igra

Saopćenje

Sudjelujte u nagradnoj igri i osvojite novogodišnje putovanje za dvoje u Istanbul, Rim ili Pariz

ASA Banka i Mastercard® vas vode na novogodišnje putovanje iz snova

 

Znate li koliko vas koraka dijeli od nezaboravnog novogodišnjeg provoda? Jedan! Za fantastičan uvod u novo poglavlje pobrinuli su se ASA Banka i Mastercard®, koji svojim korisnicima poklanjaju tri putovanja koja će obilježiti ulazak u Novu 2019. godinu.

Uz ASA Banku i Mastercard®, najluđu noć u godini možete provesti u jednom od najljepših gradova Evrope. Tako će budući dobitnici sretnu Novu godinu svojim najbližima moći poželjeti u gradu ljubavi - Parizu, gradu antičke kulture - Rimu ili gradu koji spaja Istok i Zapad - Istanbulu.

U nagradnoj igri mogu učestvovati svi korisnici Maestro, Mastercard® Debit i Mastercard® Standard Revolving kartica u izdanju ASA Banka d.d. Sarajevo. Sve što je potrebno je da, u periodu trajanja nagradne igre, tj. od 07.11. do 07.12.2018. godine, napravite minimalno jednu kupovinu Maestro, Mastercard® Debit ili Mastercard® Standard Revolving karticama u iznosu jednakom ili većem od 50,00 KM. Na ovaj način ulazite u jedinstvenu bazu podataka na osnovu kojeg će se vršiti kompjutersko izvlačenje dobitnika po principu slučajnog odabira.

Transakcija u minimalnom iznosu od 50 KM u Bosni i Hercegovini korisnicima osigurava jedan, a transakcija u istom iznosu obavljena u inostranstvu osigurava dva boda. Svaki bod predstavlja pravo korisnika za jedan ulazak u jedinstvenu bazu podataka.

Kroz ovu nagradu igru, ASA Banka, kao najveća domaća banka, uz podršku Mastercarda, još jednom pokazuje svoju spremnost da nagradi povjerenje klijenata i da 2019. godinu učini našom i snažnom.

Više o nagradnoj igri i pravilima učešća, saznajte na web stranici: www.asabanka.ba/stanovnistvo/nagradna-igra/

 

ASA Banka d.d. Sarajevo
Trg međunarodnog prijateljstva 25 | 71000 Sarajevo | BiH

 

Tel: + 387 33 586 875 | Fax: + 387 33 586 880
Mob: + 387 61 404 726 | Email: lejla.beba@asabanka.ba

www.asabanka.ba

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.gov.ba.