Stranačke aktivnosti

Saopćenje za javnostu Naša stranka

Saopćenje

Mirsad Čamdžić: Obavezali smo se na Tuzlanski kanton u kojem će vladati građanske vrijednosti

Naša stranka, Socijaldemokratska partija BiH, Demokratska fronta, Savez za bolju budućnost i Stranka za BiH danas su u Tuzli potpisali Sporazum o principima djelovanja stranaka Građanskog bloka u Tuzlanskom kantonu za mandatni period 2018. - 2022. godine.

U ime Naše stranke, o sporazumu je pregovarao Mirsad Čamdžić, koji je o dokumentu rekao: „Ovaj dokument postavlja suštinske i formalne okvire projektne saradnje između ovih stranaka. S ciljem realizacije vizije Tuzlanskog kantona, kao prostora u kojem vladaju građanske vrijednosti, koji svoju multietničnost smatra svojom prednošću, s modernom, efikasnom i transparentnom upravom. Radi se o principima čije će poštivanje nužno dovesti do spomenutoga.“

Stranke potpisnice su se obavezale da će ekspertni timovi koalicionih partnera u narednih trideset dana izraditi detaljni Program za djelovanje organa javne vlasti u TK.      

ODJEL ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU

+387 33 408 884

VIDEO

www.nasastranka.ba

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.