Stranačke aktivnosti     | 14.11.2018. 10:52 |

Saopćenje za javnostu Naša stranka

FENA Saopćenje

Mirsad Čamdžić: Obavezali smo se na Tuzlanski kanton u kojem će vladati građanske vrijednosti

Naša stranka, Socijaldemokratska partija BiH, Demokratska fronta, Savez za bolju budućnost i Stranka za BiH danas su u Tuzli potpisali Sporazum o principima djelovanja stranaka Građanskog bloka u Tuzlanskom kantonu za mandatni period 2018. - 2022. godine.

U ime Naše stranke, o sporazumu je pregovarao Mirsad Čamdžić, koji je o dokumentu rekao: „Ovaj dokument postavlja suštinske i formalne okvire projektne saradnje između ovih stranaka. S ciljem realizacije vizije Tuzlanskog kantona, kao prostora u kojem vladaju građanske vrijednosti, koji svoju multietničnost smatra svojom prednošću, s modernom, efikasnom i transparentnom upravom. Radi se o principima čije će poštivanje nužno dovesti do spomenutoga.“

Stranke potpisnice su se obavezale da će ekspertni timovi koalicionih partnera u narednih trideset dana izraditi detaljni Program za djelovanje organa javne vlasti u TK.      

ODJEL ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU

+387 33 408 884

https://www.facebook.com/nasastranka.ba/

www.nasastranka.ba

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Naše stranke

Saopćenje za javnost Naše stranke

Saopćenje za javnost Naše stranke

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo