Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
FENA biznis     | 09.11.2018. 12:37 |

„King Partner Days 2018“ – Tradicionalni poslovni susreti IT stručnjaka

FENA Saopćenje

Teslić, 9.novembar: Kompanija King doo organizovala je danas u Tesliću, osmu po redu, IT konferenciju „King Partner Days 2018“ s ciljem prezentacije najnovijih trendova u oblasti informacionih i komunikacijskih tehnologija. Konferencija je okupila više od 200 učesnika, predstavnika partnera kompanije „King“.

„Osmu godinu zaredom organizujemo ovu konferenciju i nastojimo okupiti najuspješnije kompanije iz IT industrije. Drago mi je da smo se u proteklih sedam godina uspjeli nametnuti kao jedan od najvećih skupova ovog tipa u regionu, te da je interes za učešće na konferenciji iz godine u godinu sve veći. Sve to potvrđuje međusobno povjerenje nas i naših poslovnih partnera, kako kupaca i klijenata, tako i dobavljača.”, kazao je Velimir Nešković, direktor i vlasnik kompanije „King“ u pozdravnom obraćanju učesnicima konferencije.

Priliku da predstave svoje novitete ove godine su imali velike svjetske kompanije i brendovi kao što su: HP, Canon, Microsoft, Kaspersky, D-Link, Tesla, Vertiv, GoPro i DJI.

Konferencija je završena ručkom i dodjelom vrijednih nagrada koje su za najsretnije učesnike osigurali  sponzori konferencije.

Preduzeće King doo je osnovao dipl.ing.el. Velimir Nešković prije 22 godinu u Doboju. On je svojim radom i vizijama, a uz nesebično zalaganje svih zaposlenih radnika stvorio uspješno preduzeće koje se bavi informacionim tehnologijama i kompjuterskim inženjeringom. Preduzeće danas ima 22 stalno zaposlena radnika i ostvaruje značajan rezultate i prihod u oblasti kojom se bavi.

Cilj Konferencije ’’KING Partner Days’’ je da se učesnici upoznaju sa najnovijim trendovima na polju informacionih tehnologija, te da im se pruže neophodne informacije iz ove oblasti. Osma po redu i jedna od najvećih ICT konferencija u Bosni i Hercegovini u organizaciji kompanije King d.o.o. iz Doboja pod nazivom "King Partner Days 2018" a održava se 9. novembra u hotelu "Kardial", Banja Vrućica - Teslić. Ovo je jedinstvena prilika za okupljanje KING-ovih poslovnih partnera, kupaca, dobavljača i klijenata sa kojima je ostvarena dugogodišnja saradnja. Sa preko 200 učesnika iz više od 120 kompanija King Partner Days predstavlja respektabilan događaj u regionalnim okvirima. Iz godine u godinu bilježimo povećanje broja učesnika, te se očekuje da se ovaj trend nastavi.

 

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) D. J.

Vezane vijesti

U Sarajevu u maju Prva konferencija nacionalnih manjina u BiH

MO i OSBiH domaćini NATO Konferencije strateških vojnih partnera MSPC 24

Otvaranje NATO Konferencije strateških vojnih partnera MSPC 24

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'