Regija     | 09.11.2018. 12:02 |

U teretnom vozilu srbijanskih registracija pronađeno 280 kilograma marihuane

FENA Agencije

VINKOVCI, 9. studenoga (FENA) - Na Međunarodnom carinskom graničnom prijelazu Tovarnik djelatnici carinske mobilne jedinice i policije u pretrazi teretnjaka srbijanskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 25-godišnji državljanin Srbije, pronašli su skriveno 364 paketa s ukupno 280 kilograma marihuane, priopćeno je u petak iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

U  priopćenju se navodi da je teretno vozilo s prikolicom-hladnjačom na granični prijelaz stiglo jučer (8. studenoga) oko 1,50 sati te da su pripadnici mobilne jedinice carine i policajci posumnjali da je krov prikolice-hladnjače preinačen, a prostor sadrži sumnjive pakete.

„Po nalogu Županijskog suda u Vukovaru obavljena je pretraga teretnog vozila prikolice, a u krovu hladnjače pronađeno je 364 paketa s oko 280 kilograma marihuane“, stoji u policijskom priopćenju.

Srbijanski državljanin je uz kaznenu prijavu predan državnom odvjetništvu zbog sumnje da je počinitelj kaznenog djela u sastavu zločinačkog udruživanja vezanog za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, prenosi Hina.

 

(FENA) N. M.

Vezane vijesti

Uprava policije MUP-a TK oduzela 70 kilograma droge

Hvar: U noći Velikog četvrtka počinje procesija Za križen

'Zapaljiva' konobarica iz karlovačkog 'Monaca' ispitana pa puštena

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo