Bosna i Hercegovina     | 07.11.2018. 09:59 |

Održana sjednica Zajedničkog povjerenstva za administrativne poslove PS BiH

FENA Saopćenje

Iz Sektora za odnose s javnošću Parlamentarne skupštine BiH obavještavaju da se u informaciji za medije, koja je jučer emitovana, potkrala nehotična greška, pa su danas dostavili ispravku.

SARAJEVO, 7. novembra (FENA) - Na 32. sjednici Zajedničkog povjerenstva za administrativne poslove Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) usvojen je Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o financijsko – materijalnom poslovanju PSBiH.

Usvojena je Odluka o izmjenama Odluke o korištenju biznis kartice PSBiH.

U svezi s Informacijom tajnice Ureda Zajedničkog povjerenstva za administrativne poslove PSBiH o preporukama Ureda za reviziju institucija BiH za 2017. godinu koje se odnose na donošenje internih akata, Povjerenstvo je donijelo Odluku o načinu obračuna plaća i ostalih materijalnih prava zastupnika i izaslanika u PSBiH.

Primljeno je k znanju Devetomjesečno izvješće o izvršenju Proračuna za razdoblje od 1. siječnja do 30. rujna 2018. godine za PSBiH.

Usvojen je Prijedlog izvješća o radu Zajedničkog povjerenstva za administrativne poslove PSBiH za razdoblje od 1. siječnja do 31. prosinca 2018. godine.

Verificirana su rješenja koje je donio Kolegij ili predsjedatelj Zajedničkog povjerenstva sukladno važećim aktima i propisima, a tiču se statusnih pitanja zastupnika i izaslanika PSBiH.

Povjerenstvo je odlučilo da se obustavi procedura donošenja Prijedloga odluke o stavljanju van snage Pravilnika o internoj kontroli i reviziji, dok se ne donese novi Pravilnik o internoj kontroli i reviziji.

S dnevnog reda sjednice skinuto je donošenje Odluke o statusu zastupnika i izaslanika nakon održanih Općih izbora u BiH 2018. godine, saopćeno je iz Sektora za odnose s javnošću PS BiH. 

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Čović: Uskrs prigoda za jačanje naše vjere, solidarnosti i ljubavi prema bližnjima

Vlada FBiH donijela zaključak o usvajanju Strategije razvoja male privrede FBiH 2022-2027.

Vlada BPK odobrila sredstva za subvencioniranje ogrijeva penzionerima

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom