Sport     | 04.11.2018. 11:02 |

Dinamo demantirao informaciju da je Mamić izbačen iz kluba

FENA Ivana Banovic

ZAGREB, 4. studenoga (FENA) - Nakon što je Udruga Dinamo to smo mi objavila kako su iz članstva kluba Dinamo izbačeni Zdravko Mamić, Zoran Mamić i Damir Vrbanović iz kluba su demantirali tu informaciju.

- GNK Dinamo demantira sve navode iz javnog priopćenja udruge 'Dinamo to smo mi' koji su se pojavili u medijima. Članak 19. Statuta GNK Dinamo navodi kako je Izvršni odbor jedino tijelo kluba koje donosi odluku o brisanju članstva iz kluba, a Izvršni odbor nikada nije donio odluku da se Zdravko Mamić isključi iz članstva kluba - stoji u priopćenju.

Iz kluba također objašnjavaju kako "prošlog tjedna" nitko nije izvršio uvid u registar članova kako se navodi u priopćenju te slijedom toga niti jedna informacija iz priopćenja nije točna, prenosi HRT. 

- Naposljetku, ne znamo kome je u interesu širiti dezinformacije u trenutku kada se GNK Dinamo priprema za jednu od najvažnijih utakmica u novijoj povijesti kluba - na kraju su napisali iz Dinama.

Dinamo će u četvrtak na rasprodanom Maksimiru dočekti Spartak iz Trnave u Europskoj ligi. U slučaju remija ili pobjede Dinamo će osigurati dugo iščekivano europsko proljeće.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Hrvatska: VKS donio tri procesna rješenja u predmetu protiv Mamića i suoptuženika

Agić: Zdravko Mamić mi je "na ruke" isplatio 500 tisuća dolara

Plenković: Dobre vijesti za pritvorene navijače Dinama u Grčkoj 'vrlo skoro'

Promo

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!