Najave     | 03.11.2018. 13:04 |

Redovito zasjedanje Biskupske konferencije BiH 5. i 6. studenoga u Sarajevu

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 3. studenoga (FENA) - U prostorijama Nadbiskupskog ordinarijata vrhbosanskog u Sarajevu (Kaptol 7) u ponedjeljak i utorak, 5. i 6. studenoga, održat će se 74. redovito zasjedanje Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine pod predsjedanjem nadbiskupa metropolita vrhbosanskog kardinala Vinka Puljića, predsjednika BK BiH. Tijekom zasjedanja s biskupima će se susresti apostolski nuncij u Bosni i Hercegovini mons. Luigi Pezzuto.

U radnom dijelu zasjedanja, između ostalog, delegat BK BiH informirat će biskupe o radu Biskupske sinode o mladima, koja je održana u Vatikanu od 3. do 28. listopada 2018. Bit će također riječi i o duhovnim zvanjima u malim i bogoslovnim sjemeništima u Bosni i Hercegovini, a biskupi će se osvrnuti i na aktualno stanje u BiH kao i na pitanje denacionalizacije oduzete crkvene imovine, javlja KTA.

Zasjedanje Biskupske konferencije završit će konferencijom za novinstvo u utorak, 6. studenoga, u 12 sati u prostorijama Nadbiskupskog ordinarijata vrhbosanskog u Sarajevu.

O zasjedanju Biskupske konferencije predstavnike medija informirat će predsjednik i dopredsjednik BK BiH kardinal Vinko Puljić, nadbiskup metropolit vrhbosanski i mons. Tomo Vukšić, vojni biskup u BiH.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

GRAS - U subotu izmjena režima saobraćaja zbog javnog okupljanja u ulici Hamdije Kreševljakovića

DEI - Prezentiranje projekata prvog poziva Interreg programa za dunavsku regiju 2021-2027.

U Sarajevu 16. aprila Godišnji regionalni forum za analizu trendova prijetnji i rizika od oružja

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'