Servisne informacije     | 01.11.2018. 14:10 |

U BiH sutra oblačno

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 1. novembra (FENA) - Jače naoblačenje s juga danas je zahvatilo Bosnu i Hercegovinu. U drugoj polovini dana jača kiša je padala u Hercegovini i jugozapadu Bosne. U većem dijelu Bosne slabije padavine od poslijepodnevnih sati prema kraju dana.

Temperature zraka u 13 sati: Bjelašnica 6, Ivan-sedlo 13, Livno 15, Grude, Mostar, Široki Brijeg i Zenica 16, Bihać i Trebinje 17, Banja Luka, Bugojno, Neum i Stolac 18, Sarajevo 19, Brčko, Jajce i Sanski Most 20, Bijeljina 21, Doboj, Gradačac i Tuzla 22 stepena.

U Bosni i Hercegovini sutra će biti pretežno oblačno vrijeme. Većinom se očekuje slaba kiša. Više padavina je moguće od sredine dana prema poslijepodnevnim satima na području Krajine i zapada Bosne. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka između 16 i 22 stepena.

U Sarajevu će biti pretežno oblačno vrijeme. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 12 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka oko 19 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) H. D.

Vezane vijesti

Poginuo vozač automobila u Miričini kod Gračanice

Novo Sarajevo - Izmjena saobraćaja tokom utakmice FK 'Željezničar'i FK 'Sarajevo'     

Zbog saobraćajne nezgode obustavljen saobraćaj na magistralnom putu Nemila-Zenica i preusmjeren kroz Nemilu

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana