Bosna i Hercegovina     | 15.10.2018. 13:10 |

Herceg čestitao Međunarodni dan bijelog štapa

FENA Saopćenje

MOSTAR, 15.  listopada (FENA) - U povodu 15. listopada, Međunarodnoga dana bijelog štapa, dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, osobno i uime Vlade, uputio je čestitku.

"Širom svijeta danas se obilježava Međunarodni dan slijepih i slabovidnih osoba - Dan bijeloga štapa. Na današnji dan osobito želimo podići svijest cijeloga društva o potrebama slijepih i slabovidnih osoba i obvezama zajednice prema njima. 

Svjesni smo kako su slijepe i slabovidne osobe suočene s velikim brojem poteškoća. Stoga je zadaća svih nas da nastavimo raditi na izgradnji društva koje će slijepim i slabovidnim osobama omogućiti ravnopravno sudjelovanje u svim aktivnostima koje su u njihovim mogućnostima.

Svim  slijepim i slabovidnim osobama, te nevladinim organizacijama i udrugama koje se bore za njihov bolji život i društveni status, čestitam Dan bijeloga štapa. Sve vas ohrabrujem da i dalje nastavite neumorno raditi na poboljšanju položaja slijepih i slabovidnih osoba, a na tom putu imat ćete moju i potporu Vlade HNŽ-a", stoji u čestitki premijera HNŽ-a. 

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Lendo uputio čestitku povodom 15. aprila, Dana Armije RBiH

Predsjedništvo BiH - Bajramska čestitka Željke Cvijanović

Čović čestitao Ramazanski bajram: Neka ovaj blagdan bude obilježen mirom i blagostanjem

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'