FENA biznis     | 10.10.2018. 10:30 |

Produžena akcija za klijente Sparkasse Bank

FENA Saopćenje

Zbog interesa klijenata produžena je akcija za Diners karticu do 31.10.2018. kojom klijenti Sparkasse Bank stiču pravo da u prvoj godini budu oslobođeni plaćanja mjesečne nakanade za vođenje kartičnog računa.   

„ Svi zainteresovani klijenti Sparkasse Bank će u produženoj akciji do kraja oktobra moći iskoristiti posebne pogodnosti pri aplikaciji za Diners karticu. Ovom akcijom svim novim korisnicima osigurano je besplatno vođenje kartičnog računa u toku prve godine korištenja, odnosno plaćanje samo troškova upisnine“, izjavila je Elvira Prnjavorac, direktorica upravljanja segmentom prodaje Sparkasse Bank.

Diners kartice korisnicima  omogućavaju plaćanje roba i usluga na 12, 24 ili 36 rata prilikom svih kupovina u zemlji i inostranstvu, kao i podizanje gotovine sa odgodom plaćanja od 40 dana i na rate do 12, 24 ili 36 mjeseci. Kartice su osigurane te štite korisnika od situacija eventualnih zloupotreba ili krađe.

Pored ovoga, korisnicima Diners kartica na raspolaganju je mogućnost kupovine D-UTORKOM. Svakog drugog utorka u mjesecu, vlasnici Diners kartice imaju mogućnost kupovine po znatno povoljnijim cijenama na velikom broju prodajnih mjesta. Više informacija o kartici kao i njenim pogodnostima klijenti mogu potražiti u najbližoj poslovici Sparkasse Bank

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

Krediti za preduzeća Sparkasse Banke uz garanciju Garantnog fonda Republike

Organizovano umrežavanje austrijskih i bh. turističkih agencija

Osiguranje na dlanu: Kupovina Vienna osiguranja putem Sparkasse SIMPL mBankinga

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo