Servisne informacije     | 07.10.2018. 15:04 |

U BiH sutra oblačno s kišom

FENA Saopćenje

SRAJEVO, 7. oktobra (FENA) - U Bosni i Hercegovini danas je bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Nešto manje oblačnosti i sunčanije bilo je u istočnim područjima. U Hercegovini, zapadnim i sjeverozapadnim djelovima Bosne registrovana je i kiša.

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 7 stupnjeva, Livno 15, Bugojno i Ivan-sedlo 16, Grude 17, Bihać, Mostar i Sanski Most 19, Prijedor i Sokolac 20, Banja Luka 21, Trebinje 22, Sarajevo, Srebrenica i Tuzla 24, Brčko, Doboj i Gradačac 25, Bijeljina 26 stupnjeva.

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima, uz nešto više oblačnosti, u sjevernim i istočnim područjima sa kišom. U ostalim djelovima bez padavina. Tokom dana, u cijeloj BiH, nestabilno sa kišom, a moguća je i grmljavina. Na krajnjem jugu i bez padavina.

Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura od 8 do 14, na jugu od 14 do 17, a najviša dnevna od 18 do 24, na jugu od 23 do 26 stupnjeva.

U Sarajevu će biti pretežno oblačno vrijeme, povremeno sa kišom. Jutarnja temperatura iznosit će oko 9, a najviša dnevna oko 21 stupanj, sapćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(FENA) L. A.

Vezane vijesti

Od sredine dana pogoršanje vremena, slijedi zahlađenje i padavine

U BiH jutros sunčano, u Bihaću u 8.00 sati 20 stepeni

U BiH oblačno, dnevna temperatura od 14 do 20 stepeni

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'