Stranačke aktivnosti     | 05.10.2018. 18:02 |

Saopćenje za javnost Komunističke partije

FENA Saopćenje

Uvaženi birači,

Došao je dan kada imamo priliku da ispravimo prethodne greške i kaznimo one kojima smo dali povjerenje, a oni ga zloupotrijebili i bezbroj puta nas slagali.

To su oni koji su nam obećali radna mjesta, a onda zapošljavali svoju djecu, rođake i partijske poslušnike,  koji su obećali da će iskorijeniti krupciju, zloupotrebe položaja i kriminal svake vrste, a onda pred kamerama hapsili sitnu boraniju, od kojih su većina na sudu oslobođeni. To su oni koji nas godinama zadužuj kako bi mogli isplatiti mizerne penzije i plate prosvjeti, policiji, zdravstvu, koji nam svakodnevno uvode razne namete, kako bi izdržavali armiju činovnika. To su oni koji nas više od decenije pljačkaju i ponižavaju, a da bi to zamaskirali plaše nas da će nam neko ukinuti Republiku Srpsku i da je jedino oni mogu sačuvati.

Pozivam sve one koji vole svoju zemlju, naročito mlade i obrazovane ljude, da ne odlaze vani nego da ostanu i preuzmu odgovornost za njenu budućnost. Pozivam i one koji su otišli da se vrate i svojim znanjem i iskustvom pomognu da konačno izgradimo zdravo i napredno društvo. Njihova energija i znanje uz naše iskustvo garantuju bolje sjutra, koje čekamo više od dvije decenije.

Izađimo svi na izbore i glasajmo za promjene. Samo masovnim izlaskom možemo ih spriječiti da lažiraju rezultat i spasu se od odgovornosti, a nas uvedu u još veću bijedu.

Glasajmo razumom! Glasajmo za promjene!

Ovo je juče, sa Trga Krajine poručio u ime kandidata KP za NSRS, dr Dragutin Ilić, nosilac liste u izbornoj jedinici 3.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Kina razmatra reforme za produbljivanje kontrole nad Xi Jinpingom

Kineska Komunistička partija vodila istragu protiv pet milion članova zbog moguće korupcije

Komunistička partije Francuske izlazi na predsjedničke izbore sa svojim kandidatom

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana