Stranačke aktivnosti     | 04.10.2018. 21:06 |

Saopćenje za javnost NDP-a

FENA Saopćenje

”U mojoj prilično dugoj političkoj karijeri, u samom finišu kampanje, nisam imao priliku da vidim ovoliki broj dezinformacija i ovakav oblik specijalnog rata protiv opozicionih stranaka u Republici Srpsko”, kazao je večeras u Tesliću, na konvenciji Saveza za pobjedu, predsjednik NDP-a Dragan Čavić.

On je odlučno demantovao sve najave teških događanja u narednim danima, naročito sutra i prekosutra.

”Pozivam građane Republike Srpske da ne nasjedaju na ove provokacije. Ako smo Srbi, onda možemo jedino  inatom nešto uraditi na sve ono što se plasira u javnost. Nikakvih nemira neće biti”, poručuje Čavić

Čavić naglašava da opozicija nikakvim nemirima ne želi da naruši pobjedu na izborima, jer kako ističe, opozicija je potpuno svjesna da oni koji su danas na vlasti imaju ogroman strah od njenog gubitka.

”Svi neka izađu na izbore i neka znaju da im je Ustavom zagarantovano pravo i sloboda izjašnjavanja. Svako biračko mjesto je objzbjeđeno da niko ne vidi i ne zna ko je šta odlučio”, podsjetio je Čavić.

Čavić je dodao da građani trebaju glasati po svojoj savjesti, a da glasaju protiv svih onih koji ih podmićuju i uslovljavaju.

”Biračko mjesto je pravo mjesto gdje građani mogu iskazati svoj bunt protiv nepravde i bezakonja i na izborima to trebaju osporiti i negirati”, kazao je Čavić u Tesliću.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) B. D.

NDP

Vezane vijesti

NDP Dragana Čavića u koaliciji s SNSD-om, tražili jedno ministarstvo

Saopćenje za javnost NDP-a

Saoćenje za javnost NDP-a - O policijskom privođenju Zorke Andrić

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana