Regija     | 04.10.2018. 16:02 |

Crna Gora: Kod državljanina BiH pronađeno oko 6,7 kg skanka

FENA Mladenka Krilic

PODGORICA, 4. listopada (FENA) - Crnogorski policajci i carinici su u autobusu na graničnom prijelazu Ilino brdo na izlazu iz Crne Gore, pronašli i oduzeli 6,7 kilograma skanka, za što je osumnjičen i uhićen E.B. (31), državljanin Bosne i Hercegovine.

Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja granične sigurnosti Nikšić i službenici Uprave carina – Carinske ispostave Ilino brdo su, na izlazu iz Crne Gore, u srijedu oko 16.10 sati, na izlazu iz Crne Gore, na graničnom prelazu Ilino brdo, pristupili detaljnoj graničnoj kontroli autobusa marke Volvo. Pregledom prtljaga policijski i carinski službenici su u jednom koferu pronašli i oduzeli sedam pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana tipa skank težine oko 6,7 kg.

Sumnja se da kofer pripada E.B. (31), državljaninu Bosne i Hercegovine, kod kojeg je kontrolom pronađena i jedna kutija od tableta sa sadržajem iste materije manje količine, navodi se na službenim stranicama MUP-a Crne Gore.  

O događaju je obaviješten državni tužitelj u Višem državnom tužiteljstvu u Podgorici.

On je naložio da se E.B. liši slobode i da se privede uz kaznenu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

 

(FENA) M. K.

Vezane vijesti

Više od polovine građana Crne Gore vjeruje da se za glasanje dobiva novac - istraživanje

U Crnoj Gori i Srbiji obilježena 25. obljetnica početka NATO udara

Slabiji potres u Crnoj Gori

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo