Stranačke aktivnosti     | 04.10.2018. 12:55 |

Priopćenje za javnost Koalicije Hrvatsko zajedništvo

FENA Saopćenje

Vijećnik Općinskoga vijeća Čapljina Pero Previšić uputio je pismo podrške predsjedniku HDZ-a 1990, voditelju Koalicije Hrvatsko zajedništvo i nositelju liste za Zastupnički dom parlamenta BiH koje prenosimo u cijelosti.

„Poštovani gosp. Cvitanović,

Osjećam moralnu i domoljubnu obvezu dati podršku Vama kao nositelju liste za ZASTUPNIČKI DOM  PARLAMENTA BiH i listi HRVATSKOG ZAJEDNIŠTAVA koju predvodite kao i g/dji Diani Zeleniki kandidatkinji za HRVATSKOGA člana predsjedništva.

Kao što Vam je poznato, ČAPLJINSKA NEOVISNA STRANKA – Čapljina u srcu – na ove izbore  izlazi zajedno s HRVATSKOM REPUBLIKANSKOM STRANKOM i udrugom HRVATSKA ZVONA za nivoe županije  i federalnog parlamenta, a za  državni nivo i člana predsjedništva iz reda Hrvatskog naroda nema kandidate.

Moje pismo potpore Vama kao i g/dji Zeleniki moje je osobno, kao općinskoga vijećnika u OV Čapljina, jer smatram  da mi Hrvati koji smo (još) ostali na ovim područjima imamo samo dva izbora: 1. podržati listu HRVATSKOGA ZAJEDNIŠTA i nadati se ostanku i opstanku ili podržati drugu listu koja nas je dovela u stanje da smo se u zadnjih 25 godina prepolovili.

 Žao mi je što smo sami dozvolili onima koji nisu branili ova područja, da nas vode i odlučuju o sudbini HRVATSKOGA naroda. To odgovorno kažem kao pripadnik HOS-a, i HVO-a, punih 62 mjeseca. Poruka takvima je IZDALI STE NAŠE SNOVE JUDINI SINOVI.

 Za vrijeme turske vladavine (5 stoljeća) nije se iselilo Hrvata kao u zadnjih 25 godina.

Naši potomci nam neće oprostiti ako budemo sjedili prekriženih ruka – i šutjeli!!!

Vjerujem da će Vam moja podrška, kao i mojih kolega i prijatelja, biti jedan mali kamenčić u izgradnji što boljega i pravednijega društva u državi BiH, a posebno položaja HRVATSKOGA naroda kojem s ponosom pripadam.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Priopćenje za javnost ŽO Mladeži HDZ BiH ŽSB

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Priopćenje za javnost Županijskog odbora HDZ-a BiH ŽSB

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana