Stranačke aktivnosti     | 03.10.2018. 16:30 |

Saopćenje za javnost NS Radom za boljitak

FENA Saopćenje

Kandidat Narodne stranke Radom za boljitak za člana Predsjedništva BiH Jerko Ivanković Lijanović danas se sa kandidatima Koalicije za Kanton Sarajevo - SARAJEVSKA PRIČA u Sarajevu družio i razgovarao sa mnogobrojnim stanovnicima, sa kojima je razgovarao o željno očekivanim i prijeko potrebnim promjenama kroz provedbu "Programa za 10" te o svim trenutnim problemima sa kojima se stanovnici u Kantonu Sarajevo kao i cijeloj FBiH svakodnevno susreću.

“Dragi stanovnici Sarajevskog kantona, 7.10. vlast je u Vašim rukama – Vi odlučujete! Ja vjerujem u Vaše odluke! Olovka je Vaše najjače oružje, zato u nedjelju 7.10. uzmite olovku u ruke i izaberite promjene. Mojim izborom ćemo zaustaviti Čovića i Dodika da se sastanu zajedno u Predsjedništvu BiH u ovom našem prelijepom gradu Sarajevu kao i sve posljedice koje slijede nakon toga. Izborom kandidata Koalicije za Kanton Sarajevo – Sarajevska priča glavnom gradu i svim Sarajkama i Sarajlijama ćemo uistinu vratiti dobru Sarajevsku priču”, izjavio je Boljitkov kandidat za člana Predsjedništva BiH Jerko Ivanković Lijanović.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost NS Radom za boljitak

Priopćenje za javnost Narodne stranke Radom za boljitak

Priopćenje za javnost Narodne stranke Radom za boljitak

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'