Stranačke aktivnosti     | 30.09.2018. 14:21 |

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

FENA Saopćenje

Generali Hrvatskog generalskog zbora dali potporu dr. Draganu Čoviću i kandidatima HDZ-a BiH i HNS-a - Potpora Hrvatima u BiH nije samo dužnost

 

Predsjednik Hrvatskog generalskog zbora Pavao Miljavac i članovi Ljubo Ćesić-Rojs, Krešimir Ćosić, Ante Vučić i Kornelije Brkić, iskazali su potporu dr. Draganu Čoviću kandidatu za hrvatskog člana Predsjedništva BiH ispred HDZ-a BiH i HNS-a na predstojećim Općim izborima 2018. godine, kao i ostalim kandidatima Hrvatskog narodnog sabora za sve razine vlasti.

„Potpora koju  pružamo Hrvatima u BiH nije samo dužnost, zakonska ili ustavna obveza, nego nas spaja osjećaj pripadnosti hrvatskom narodu, bez obzira na zemljopisne granice, a zajedništvom koje nas je sačuvalo kroz povijest gradit ćemo uspješniju sadašnjost i budućnost hrvatskog naroda u BiH i Hrvatskoj“, kazali su iz generali Hrvatskog generalskog zbora.

Dodali su kako hrvatski narod mora biti u zajedništvu, jer samo tako može osigurati jednakopravnost s ostalim narodima u BiH, jer je BiH i domovina Hrvata, a svoju budućnost može graditi i uz snažnu potporu Vlade RH.

„Snagu i zajedništvo prepoznajemo u programu i kandidatima okupljenima oko HDZ-a BiH i HNS-a te im dajemo potporu na predstojećim Općim izborima u BiH, a uvjereni smo da će hrvatski narod legitimno birati dr. Dragana Čovića za hrvatskog člana u Predsjedništvo BiH“, poručili su generali Hrvatskog generalskog zbora.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) Z. P.

Vezane vijesti

HDZ BiH: Domaći dužnosnici moraju predvoditi političke procese i europske integracije BiH

Priopćenje za javnost Gradskog odbora Mladeži HDZ-a BiH Široki Brijeg

HDZ BiH: Dan neovisnosti poziva na ustavno domoljublje, nastavljamo raditi na europskom putu BiH

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom