Stranačke aktivnosti

Saopćenje za javnost SBBBiH

Saopćenje

Armija članova i simpatizera Saveza za bolju budućnost (SBB) svakim danom je sve veća. Potvrđuju to i informacije sa terena.

Prof. dr. Ramiz Kikanović iz Tuzle, dugogodišnji član ove stranke, tako je  uspio za nepunih mjesec dana osigurati 250 novih pristupnica ovoj stranci.

Kikanović s ponosom ističe da je među rijetkima kojima je to pošlo za rukom u ovako malom vremenskom periodu. On je jučer u prostorijama Centrale SBB-a u Sarajevu pristupnice s imenima i prezimenima svih novih članova uručio Adisu Arapoviću, šefu Izbornog štaba ove stranke.

Kako je kazao, porodici SBB pristupili su novi članovi iz skoro svih gradova BiH, a najviše ih je iz Tuzle, čak 100, zatim slijede novi članovi iz Gračanice, Cazina, Živinica, Travnika.

- Ono što sam prije mjesec obećao našem predsjedniku Fahrudinu Radončiću, ja sam i ispunio. Donio sam pristupnice s  imenom i prezimenom i tu je 225 novih članova SBB-a. S ponosom ističem da su među novim članovima i svi članovi moje porodice. Idemo dalje, ovo je samo početak – poručio je prof. dr. Kikanović.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.