Stranačke aktivnosti     | 14.09.2018. 20:09 |

Saopštenje za javnost SBB-a

FENA Saopćenje

Veliki broj građana s oduševljenjem dočekao Radončića na Dobrinji

Učenjem Fatihe i polaganjem cvijeća na spomen-obilježju svim žrtvama agresije na Bosnu i Hercegovinu, delegacija Saveza za bolju budućnost, predvođena predsjednikom Fahrudinom Radončićem, odala je u predvečernjim satima na sarajevskoj Dobrinji počast nevino nastradalima u periodu 1992. – 1995. godine.

Radončića i delegaciju SBB-a dočekalo je nekoliko stotina građana. U delegaciji je bio i ugledni ljekar Zlatko Kravić, direktor Opće bolnice u Sarajevu.

Kravić je predsjedniku Radončiću prepričavao i evocirao uspomene na ratne događaje u ovom naselju, kad je ranjenim Dobrinjcima spašavao živote. Inače, Kravić je u vrijeme agresije na BiH bio glavni hirurg na Dobrinji i za mnoge njene građane je heroj u bijelom.

Radončić je u centru Dobrinje popio kafu s građanima, s kojima je  razgovarao, a mnogi od njih su se željeli rukovati i fotografirati s njim, iskazavši mu poštovanje i podršku na predstojećim izborima 7. oktobra.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) B. D.

SBB

Vezane vijesti

Radončić u Brčkom najavio veliki povratak SBB-a u politički život

Saopćenje za javnost SBB

Saopćenje za javnost SBB

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta