Najave     | 14.09.2018. 11:07 |

Tribina 'Pet do dvanaest' sljedeći tjedan u Mostaru

FENA Saopćenje

MOSTAR, 14. rujna (FENA) - Javna tribina pod nazivom "Pet do dvanaest", namijenjena susretu mladih Grada Mostara s kandidatima za Opće izbore 2018. godine koji spadaju u kategoriju mladih do 30 godina, održat će se u utorak, 18. rujna u prostorijama Omladinskog kulturnog centra (OKC) Abrašević u Mostaru u 11.55 sati.

 Tribinu organiziraju Agencija lokalne demokracije Mostar (LDA Mostar), Vijeće mladih Grada Mostara (VMGM) i OKC Abrašević.

 Cilj javne tribine je pružiti priliku mladima Mostara da sudjeluju u konstruktivnom dijalogu i da imaju priliku postavljati pitanja o mogućnosti doprinosa lokalnoj zajednici.

 Tijekom tribine svaki predstavnik pozvane političke opcije imat će dovoljno vremena predstaviti svoj politički plan, izložiti svoje motive i program rada svoje političke opcije usmjeren ka poboljšanju položaja mladih u Gradu Mostaru.

 Povod organiziranju ovog skupa je činjenica da Gradsko vijeće Grada Mostara formalno ne postoji od 2012. godine, te da lokalni izbori u Gradu nisu održani 10 godina. U skladu s tim generacije mladih Grada Mostara nikada nisu imali priliku birati i biti birane.

 LDA Mostar, VMGM i OKC Abrašević će i u budućnosti, baš kao i u proteklom razdoblju, akcent stavljati na mlade te im pružati priliku i mogućnost da slobodno, demokratski i argumentirano, u duhu kulture dijaloga, iznesu svoja mišljenja i stavove, navode organizatori.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Potres jačine 2,8 po Richteru na mostarskom području

Zamjenik predsjedatelja Doma naroda PS BiH Dragan Čović sastao se u Mostaru s predsjednikom Srbije

Vučić sletio u Mostar; nakon više od 30 godina uspostavljena direktna aviolinija s Beogradom

Promo

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana

Kampanja 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

M:tel: Telefoni na rate već od 5,29 KM!