Stranačke aktivnosti

Saopćenje Demokratske fronte

Saopćenje

Poštovani, 

U izbornoj kampanji za opšte izbore 2018. Demokratska fronta poručuje:

Neka ova kampanja ne bude vođena strahom, već istinskim uvjerenjem da svojim glasovima možemo odrediti tok budućnosti naše zemlje. 

Prioritetnim smatramo da Bosnu i Hercegovinu treba zaštiti od budućeg cijepanja i učiniti sve kako bi se u regiji obezbijedila jedna vrsta stabilnosti, mira i prosperiteta za sve građane.

O svojim programskim ciljevima i zakonskim rješenjima kojima će se poboljšati stanje u svim oblastima života i rada, a time i životni standard  građana govorit će: Željko Komšić kandidat za člana Predsjedništva BiH Zlatan Begić prof.dr. nosilac liste za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH, Esad Kitić, nosilac liste za Predstavnički dom Parlamenta FBiH, Mahir Mešalić, nosilac liste za Kantonalnu skupštinu Tuzlanskog kantona, te kandidati za sve nivoe vlasti iz opština Kladanj i Živinice, na predizbornim skupovima  15. Septembra, u Kladnju sa početkom u 17h Dom kulture i Živinice sa početkom u 20h Bulevar Živinice.

Pozivamo članove, simpatizere i sve dobre ljude da u što većem broju prisistvuju navedenim skupovima.

 S poštovanjem,

Predsjednik KO DF TK

prof. Dr Begić Zlatan

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.