Kultura     | 13.09.2018. 16:54 |

Glumac Zijah Sokolović na radionicama u Travniku

FENA Marija Augustinovic

TRAVNIK, 13. rujna (FENA) - Glumac Zijah Sokolović održat će u Travniku, od listopada do prosinca, četiri bloka radionica, predavanja i team-buildinga, pod nazivom Industrija javnih uloga, u organizaciji Centra za kulturu Travnik i Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i sporta SBŽ-a.

Radionice će biti održane u okviru edukativne platforme "Edu.Kul.Centar", čiji je cilj edukacija i informiranje o pristupu kulturi, bavljenje fenomenom kulture u njezinom širem aspektu, te dizajniranje kvalitetnih oblika ponašanja.

Dugogodišnji bh. glumac, gostujući profesor na mnogim umjetničkim sveučilištima i školama širom Europe, Zijah Sokolović će 2. listopada u Travniku održati prvo od četiri predviđena predavanja, pod nazivom "Lijevo-desno glumac".

Predavanje aludira, ukazuje i provocira da se preispitaju odnosi, razmišljanja, stavovi, ponašanja, te podsjeća da su svi "glumci" na velikoj sceni života.

Zijah Sokolović, duhovito, filozofski, kabaretski, s nizom primjera i usporedbama stvarnosti i teatarske umjetnosti, uči gledatelje da shvate da su i oni "glumci u svom teatru" i da mogu biti umjetnici u svom životu.

Radionice su besplatne i namijenjene su isključivo punoljetnim osobama.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

FMON - Bibliotekama u Novom Travniku i Travniku darovana naučna i stručna literatura

Veleposlanik Velike Britanije posjetio Središnju Bosnu (VIDEO)

Radionice 'Strip dostupan svima' održane u Dječijem domu Mostar

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo