Stranačke aktivnosti     | 12.09.2018. 13:24 |

Najava Koalicije Hrvatsko zajedništvo

FENA Saopćenje

Izaslanstvo Koalicije Hrvatsko zajedništvo predvođeno doktoricom Dianom Zelenika, kandidatkinja za člana Predsjedništva iz reda hrvatskog naroda sutra će (četvrtak, 13.rujna) u 17 sati posjetiti Brčko i Organizaciju HDZ 1990 Brčko distrikta BiH , u Uredu stranke na adresi Bosne Srebrene 20.

Diana Zelenika, je aktualna zastupnica u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, dugogodišnja političarka, predsjednica Gradskog odbora HDZ-a 1990 Mostar, a po profesiji liječnik.

Tom prigorom će Odbor OHDZ 1990 Brčko distrikta BiH informirati Izaslanstvo Koalicije Hrvatsko zajedništvo o trenutačnom političkom stanju i tijeku kampanje za opće izbore u BiH.

HDZ 1990 odgovorna je stranka koja je okupila 12 hrvatskih stranaka u Koaliciju Hrvatsko zajedništvo i na Opće izbore ide na svim razinama vlasti od državne, federalne, parlamenta RS do županijskih lista, a ima i svoju kandidatkinju dr. Dianu Zelenika za hrvatskoga člana Predsjedništva BiH.

U Koaliciji Hrvatsko zajedništvo su odgovorni ljudi koji su napravili otklon od osobnih ambicija i posvetili se ideji koju stranka živi, a to je boljitak naroda u Bosni i Hercegovini, a na prvom im je mjestu ponuditi svome narodu mogućnost izbora.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) R. G.

Vezane vijesti

Priopćenje Koalicije Hrvatsko zajedništvo

Priopćenje za javnost Koalicije Hrvatsko zajedništvo

Priopćenje za javnost Koalicije Hrvatsko zajedništvo

Promo

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Huawei na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru: Inovacije za inteligentniji svijet

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana