Stranačke aktivnosti     | 11.09.2018. 11:36 |

Saopćenje za javnost DF-a

FENA Saopćenje

Večeras je u Gračanici, na trgu kod Sahat – kule održan predizborni skup koalicije DF-GS, Željko Komšić: BiH pobjeđuje!

Alen Mujić, povjerenik Općinskog povjereništva Gračanica zahvalio se na početku skupa svima koji su pomogli da Demokratska fronta u Gračanici postane jedna od najjačijih stranaka, te poželio dobrodošlicu svima koju su došli.

"Zar smo dozvolili da PDA i SBB vladaju ovim kantonom. To je sramota. Mi ćemo ih pobjediti 7. oktobra, to im poručujemo sa ovog mjesta." rekao je Mahir Mešalić, nosilac liste za Skupštinu Tuzlanskog kantona u svom obraćanju.

Na skupu su predstavljeni kandidati koalicije „DF-GS, Željko Komšić: BiH pobjeđuje!“ za sve nivoe vlasti.

"Prave planove za raspad ove države, a ne znaju da je Bosna i Hercegovina vječna. Mi smo Bosna i Hercegovina i sa nama će ona pobijediti" poručio je iz Gračanice Mustafa Hrvić, nosilac liste za Zastupnički dom Parlamenta FBiH

"Našim programskim ciljevima nudimo zemlju razvoja i prosperiteta. Uspjet ćemo spasiti ovu zemlju uz vašu podršku." rekla je Edina Isaković, kandidatkinja za Predstavnički dom Parlamenta BiH obraćajući se prisutnima.

„Nemamo pravo da pustimo HNS i SNSD da urade ono što Karadžić i Boban u ratu nisu uspjeli. Zato moja kandidatura, da ih zaustavimo i zajedno ćemo to uspjeti. Kada vidim vas siguran sam da Bosna i Hercegovina pobjeđuje.“, poručio je za kraj Željko Komšić, kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine sa trga u Gračanici.

Sutra nastavljamo u Gornjem Vakufu i Busovači.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) H. D.

DF

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost KO Demokratske fronte USK

DF: Presuda ESLJP po apelaciji Kovačevića simbolizira decenijsku borbu za jednakopravnost građana

Saopćenje za javnost DF

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom