Stranačke aktivnosti     | 07.09.2018. 09:36 |

Saopćenje za javnost SDP BiH

FENA Saopćenje

Sarajevo, 07.09.2018. godine

Švedski premijer Stefan Lofven podržao Denisa Bećirovića i SDP 

Švedski premijer Stefan Lofven uputio je pismo podrške kandidatu za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denisu Bećiroviću i Socijaldemokratskoj partiji BiH. U pismu se, pored ostaloga kaže: 

“Dragi prijatelji,

Želio bih da vas pozdravim i izrazim našu čvrstu podršku vama na predstojećim predsjedničkim i opštim izborima u oktobru. Evropi i Balkanu je potrebna snažna socijaldemokratija za jednakost i društvenu pravdu za sve. Već dugo vremena nacionalističke partije dominiraju političkom scenom u mnogim dijelovima Evrope dijeleći ljude etničkim linijama.  

Vaši prijedlozi sa jasnim politikama za ponovno oživljavanje ekonomske scene sa novim poslovima, minimalnim platama i zadržavanjem mladih ljudi u Bosni i Hercegovini nudi jasnu alternativu za građane i civilno društvo da se angažuju i bore za bolji život za svih građana. Želim vam puno sreće u vašoj kampanji i uspjeh na izborima!”

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Magazinović i Dizdar: Hitno obezbijediti poštene izbore

Saopćenje za javnost KO SDPBiH Tuzla

SDP BiH - Svijetle antifašističke trenutke BiH niko ne može zametnuti, pa ni Mario Kordić

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo