Stranačke aktivnosti     | 05.09.2018. 12:09 |

Saopćenje za javnost DF-a

FENA Saopćenje

U petak, 07.09.2018. godine, sa početkom u 18:00 sati, u UNITIC-u, ul. Fra Anđela Zvizdovića br. 1, Sarajevo održat će se Programska konvencija Demokratske fronte i Građanskog saveza koji su okupljeni u koaliciji DF-GS, Željko Komšić: BiH pobjeđuje!

Na konveniciji bit će prezentovan program i kandidati Koalcije za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH, Zastupnički dom Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine, kao i kandidati ove dvije stranke za skupštine kantona.
Skupu će se obratiti predsjednik Građanskog saveza, Nihad Čolpa, predsjednik Demokratske fronte i kandidat za Člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, Željko Komšić, kao i gost konvencije, Čedomir Jovanović, predsjednik Liberalno - demokratske partije Srbije.

Ujedno je ovo i službeni početak kampanje Demokratske fronte i Građanskog saveza u kojoj će se kandidati za sve nivoe vlasti predstaviti u 44 grada u cijeloj Bosni i Hercegovini i prezentirati program za Opće izbore 2018. godine.

Zainteresovani predstavnici medija imat će priliku 15 minuta prije početka konvencije (17:45 sati) uzeti izjave od Nihada Čolpe, Željka Komšića i Čedomira Jovanovića.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) D. J.

DF

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost KO Demokratske fronte USK

DF: Presuda ESLJP po apelaciji Kovačevića simbolizira decenijsku borbu za jednakopravnost građana

Saopćenje za javnost DF

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo