Stranačke aktivnosti     | 05.09.2018. 10:03 |

Priopćenje za javnost Hrvatske stranke BiH

FENA Saopćenje

Predsjednik Hrvatske stranke BiH Božo Skopljaković načelno podržava ideju predsjednika SBB Fahrudina Radončića o formiranju Vlade nacionalnoga spasa nakon parlamentarnih izbora:

“Radončićevu ideju treba tretirati ozbiljno, a ne kao samo puko osvježenje u izbornoj kampanji, jer je Vlada nacionalnoga spasa zapravo jedina nada da bi se mogla pokrenuti gospodarska revolucija u našoj zemlji. Smatram da bi vladu eksperata trebalo praviti na svim razinama koje su zbog nesposobnih i neodgovornih vladajućih oligarhija totalno zahrđale i dovedene pred financijski i politički bankrot.

Hrvatska stranka će podržati inicijativu o uspostavi Vlade eksperata u parlamentima, ako se pravno uozbilji ta zamisao i jedini je uvjet da to uistinu budu vlade dokazanih stručnjaka, menadžera visokih moralnih vrijednosti i da po mogućnosti nisu članovi političkih stranaka. Tim timovima eksperata bi, naravno, političku potporu u parlamentarnim klupama davala nova parlamentarna većina koja bi se morala okupiti na principima tržišne ekonomije, borbe protiv kriminala i korupcije i neupitnoga reformskoga euroatlantskoga puta,“ kaže se u priopćenju iz HS BiH.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

HS BiH pozvao Schmidta da nametne sve zakone koji su BiH potrebni za rješavanje unutarnjih problema

Priopćenje za javnost Hrvatske stranke BiH

Priopćenje za javnost Hrvatske stranke BiH

Promo

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije