Stranačke aktivnosti     | 05.09.2018. 10:00 |

Priopćenje za javnost Koalicije Hrvatsko zajedništvo

FENA Saopćenje

Koalicija Hrvatsko zajedništvo još jednom, u svome pšriopćenju za javnost, poziva HDZ BiH i stranke okupljene oko njega na promjenu naziva njihovoga programa za listopadske Opće izbore „Razvoj i o(p)stanak“ i slogana  „Zajedništvo“ jer je to intelektualno vlasništvo ove koalicije i zaštićeno je kod mjerodavnih institucija.

U duhu fer i korektne kampanje za koju se zalažemo, očekujemo da HDZ BiH povuče ove poteze kako još više ne bi zbunjivala i onako zbunjenu javnost, inače ćemo biti primorani potražiti zaštitu i sudskim putem.

Ne vjerujemo kako ta stranka nema dovoljno inteketualaca i iskusnih PR-ovaca, kao i tim koji je zadužen za predizbornu kampanju pa se odlučila na krađu onoga što nama pripada. Vrlo dobro poznamo ljude koji su u Izbornom stožeru HDZ-a BiH (mahom iskusni političari, analitičari, PR-ovci, IT stručnjaci...), kao i one iz sjene koji im pomažu, pa smo još više začuđeni što su pribjegli ovakvoj prljavoj raboti.

U javnost su izašli optužujući nas za krađu i nazivajući nas „Plagijator koalicijom“, ali se naknadno pokazalo tko koga plagira i od koga krade. Mi, svjesno i savjesno, radimo svoj posao, ne osvrćući se na druge, ali ipak olako ne možemo prijeći preko ovakvih stvari kojima se služi strožerna (?) stranka u Hrvata.

Zato još jednom upućujemo poziv na adresu onih koji su nas prozvali: nas ne zanima vaš program (i do sada ste ih imali, pa što ste od toga ostvarili?) već jedino želimo čista obraza izaći pred publiku (javnost) na teren birališta, pa tko bude bolji, neka pobijedi, ali neka ne pribjegava onome što učiniše hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na proteklom svjetskom prvenstvu. Osvojili su ti sjajni momci drugo mjesto, ali cijeli svijet ih je doživio prvacima! Zato kažemo: dosta više krađe u svakome pogledu, zar ni pred ove izbore ne možete bez toga?!

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Zelenika nije sigurna u regularnost izbora

Priopćenje za javnost Koalicije Hrvatsko zajedništvo

Priopćenje za javnost Koalicije Hrvatsko zajedništvo

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta