Najave     | 05.09.2018. 09:21 |

U Grudama skup o kreiranju politike razvoja sektora kamena

FENA Saopćenje

GRUDE, 5. rujna (FENA) - Potpisivanje Memoranduma o razumijevanju i stručni skup "Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Zapadnohercegovačke županije" - važnost kreiranja politike razvoja za brži rast sektora kamena, održat će se u četvrtak, 6. rujna u 10.30 sati u Općini Grude.

 Cilj je zvanična uspostava Lokalnog partnerstva za zapošljavanje ZHŽ-a, nakon čega će se na stručnom skupu podržati rasprava o sektoru kamena na području te županije, problemima, potrebama te prilikama za zapošljavanje.

 Medijima bi se trebali prethodno obratiti LEP koordinatorica iz Međunarodne organizacije rada Amra Selesković, načelnik općine Grude Ljubo Grizelj i predsjednik udruženja za poduzetništvo i posao LiNK Mostar Tomislav Majić.

 Događaj je organiziran u okviru projekta "Zvuk kamena"- partnerstvo za zapošljavanje ui sektoru proizvodnje i prerade  kamena koji financira Europska unija, a u partnerstvu s LiNK-om, J.U. Službe za zapošljavanje ZHŽ-a, općine Grude, drednje strukovne škole Posušje, VMS d.o.o. Posušje, Plava vječnost d.o.o. i udruge "Zvuk kamena".

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Avanturistički park Peć Mlini i Ravlića pećina privlače sve veći broj turista (VIDEO)

U Grudama održana zajednička terenska prekogranična vježba spasilačkog tima

Priopćenje za javnost HDZ-a BiH

Promo

Generalnoj direktorci kompanije m:tel Jeleni Trivan uručeno priznanje Zlatni grb grada Banjaluka

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu