Stranačke aktivnosti     | 01.09.2018. 18:06 |

Saopćenje za javnost SBBBiH

FENA Saopćenje

U nastavku svoje predizborne turneje i unutarstranačkih savjetovanja, Fahrudin Radončić boravio je danas u Ustikolini. Kao što se vidi na fotografiji prelaska visećeg mosta, Radončić je poslije održao kratko obraćanje.

Naglasio je da će i Goražde i Ustikolina, kao i cijeli Bosanskopodrinjski kanton, uskoro biti mnogo bolje povezani cestom i tunelom sa Sarajevom.

- Zasluge za to su iznimno velike i ja vjerujem da će ovaj kraj za nekoliko godina trajno zapamtiti ime našeg državnog ministra Ismira Juske, koji je ispred države BiH, građana i našeg SBB-a, projekt spajanja BPK i Sarajeva stavio kao apsolutni ministarski prioritet - rekao je Radončić na skupu s članovima Saveza za bolju budućnost u Ustikolini.

Radončić je, inače, ovom prilikom napravio jedan kuriozitet - otišao je da posjeti skulpturu svog prijatelja i jednog od najpoznatijih sarajevskih ugostitelja Seje Brajlovića, gdje se i fotografirao.

Radončić je iz Ustikoline otišao u Goražde, gdje prisustvuje velikoj bošnjačkoj svadbi. Muradif Kanlić, kantonalni zastupnik u Skupštini BPK i ovogodišnji nosilac liste za isti nivo, stupio je, naime, u brak, a svemu tome prisustvuje i predsjednik SBB-a.

 

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) F. F.

SBB

Vezane vijesti

Radončić u Brčkom najavio veliki povratak SBB-a u politički život

Saopćenje za javnost SBB

Saopćenje za javnost SBB

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'