Stranačke aktivnosti     | 27.08.2018. 21:26 |

Saopćenje za javnost SBBBiH

FENA Saopćenje

Znat ću da stabiliziram prilike u BiH, poboljšam unutarbošnjačke odnose, razvijem međunacionalni dijalog, osnažim Bosnu i Hercegovinu i povedem je evropskim putem zajedno sa našim narodom koji to zaslužuje - rekao je, između ostalog, Fahrudin Radončić na unutarstranačkom savjetovanju u Travniku.

Radončić je, također, upozorio da u vremenima globalnih ekonomskih ratova, političkih potresa u svijetu i regionu, Bošnjake više ne može voditi anahrona politika samoizolacije, konflikata i jačanja radikalizma bilo koje vrste.

- Kao što vidite, SDA gotovo i ne spominje Milorada Dodika, Dragana Čovića, Mladena Ivanića, SNSD, HDZ ili DF, SDP, BPS, PDA i druge stranke. Jedina meta su im Fahrudin Radončić i SBB, zato što su svjesni da su Radončić i SBB budući izborni pobjednici i veliki tim uspješnih ljudi koji će zemlju odvesti u NATO, EU i odvojiti je od kolonijalnog statusa u kakav je gura postojeći režim - rekao je Radončić.

Uz njega u punoj dvorani Centra za kulturu obratili su se i Tarik Šečić, Elmedin Kanafija, Faika Mujanović i Samir Zuparević, funkcioneri i kandidati SBB na predstojećim izborima.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Radončić: Skupo sam platio višedecenijsku borbu protiv državne mafije, ali, zahvaljujući Sky aplikaciji, sve dolazi na svoje

Saopćenje za javnost SBBBiH

Radončić: Komšić nema pravo da Bošnjake okreće protiv Vašingtona i ruši naše mostove prema Bajdenovoj administraciji

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana