FENA biznis     | 15.08.2018. 11:18 |

Nova akcija u Sparkasse bank

FENA Saopćenje

Klijenti Sparkasse Bank dd BiH koji do 30. septembra apliciraju za Diners karticu stiču pravo da u prvoj godini budu oslobođeni plaćanja mjesečne nakanade za vođenje kartičnog računa.   

„Obzirom na pogodnosti koje osigurava imaocu kartice, Diners kartica je vrlo tražena od strane naših klijenata. U ovoj akciji novim korisnicima je osigurano da u toku prve godine korištenja besplatno dobiju uslugu vođenja kartičnog računa, te da za istu snose samo troškove upisnine“, izjavila je Elvira Prnjavorac, direktorica upravljanja segmentom prodaje Sparkasse Bank.

Diners kartice korisnicima  omogućavaju plaćanje roba i usluga na 12,24 ili 36 rata prilikom svih kupovina u zemlji i inostranstvu, kao i podizanje gotovine sa odgodom plaćanja od 40 dana. Kartice su osigurane te štite korisnika od situacijama eventualnih zloupotreba ili krađe.

Pored ovoga, korisnicima Diners kartica na raspolaganju je mogućnost kupovine D-UTORKOM. Svakog drugog utorka u mjesecu vlasnici Diners kartice imaju mogućnost kupovine po znatno povoljnijim cijenama na velikom broju prodajnih mjesta. Više informacija o kartici kao i njenim pogodnostima klijenti mogu potražiti u najbližoj poslovici Sparkasse Bank.

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) J. Č.

Vezane vijesti

Krediti za preduzeća Sparkasse Banke uz garanciju Garantnog fonda Republike

Organizovano umrežavanje austrijskih i bh. turističkih agencija

Osiguranje na dlanu: Kupovina Vienna osiguranja putem Sparkasse SIMPL mBankinga

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta