Stranačke aktivnosti     | 10.08.2018. 16:37 |

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

FENA Saopćenje

Safet Alispahić, predsjednik australijskih bošnjačkih asocijacija, Eldin Elezović, predsjednik Kongresa Bošnjaka Sjeverne Amerike i Šaban Bašić, uspješni biznismen i predsjednik NutraBee iz Kanade podržali su kandidaturu predsjednika Nezavisnog bloka Senada Šepića za člana Predsjedništva BiH. Ova podrška rezultat je angažmana Nezavisnog bloka i Šepića na pronalasku rješenja i uspostavljanju partnerskog odnosa sa bh. dijasporom. Nezavisni blok je ranije organizirao savjetovanja i prezentaciju novih ideja i usvojeno je 12 konkretnih mjera koje su sadržane i u izbornom programu ovog političkog projekta.

''Naš najveći potencijal su naši ljudi. Mi u dijaspori imamo ogroman potencijal i ovi ljudi ne smiju biti samo bankomat za Bosnu i Hercegovinu ili izvor novih nameta kako to želi aktuelna vlast. To naša dijaspora ne zaslužuje i taj odnos se mora mijenjati. Kao član Predsjedništva, uključit ću naše ljude iz dijaspore u procese donošenja odluka i iskoristit ćemo njihov potencijal za lobiranje za našu Bosnu i Hercegovinu, državu koja treba služiti svim njenim časnim i poštenim ljudima a ne samo onim odabranim kako je to sada'', izjavio je Senad Šepić, kandidat za člana Predsjedništva BiH.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) D. V.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Nezavisni blok

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom