FENA biznis     | 10.08.2018. 09:27 |

Brojne pogodnosti za klijente Raiffeisen banke tokom Sarajevo Film Festivala

FENA Saopćenje

 

„Posebno mi je zadovoljstvo što smo partner Sarajevo Film Festivala već više od dvije decenije, te što je naša saradnja prerasla u pravo prijateljstvo. U ovom periodu paralelno smo rasli i razvili se u vodeće brendove na bh. tržištu. Prateći trendove digitalizacije raduje nas što smo prva Banka na ovom tržištu koja je klijentima ponudila plaćanje mobitelom – sigurnu uslugu m-plati koja omogućava vršenje transakcija bez keša, kartice i interneta. Da bi plaćanje bilo obavljeno potrebno je samo da klijent svoj pametni telefon prinese u neposrednu blizinu beskontaktnog POS uređaja“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke, te dodao da je Banka pripremila zanimljive sadržaje za sve posjetioce Raiffeisen paviljona na Festivalskom trgu. 

U Raiffeisen paviljonu, koji će se za vrijeme trajanja SFF-a nalaziti na trgu ispred Narodnog pozorišta, klijenti će se moći praktično isprobati novu uslugu m-plati, te se na taj način detaljnije upoznati s istom. Za sve klijente koji se na ovoj lokaciji, u periodu od 11. do 16. augusta, registruju za uslugu m-plati Banka je pripremila prigodan poklon. 

„Iz godine u godinu nastojimo da tokom Festivala našim klijentima pružimo i vrijednost više. Kao i ranije svim imaocima Raiffeisen kartica koji svoje SFF ulaznice kupe online Banka će izvršiti povrat u iznosu od 30% od vrijednosti kupljenih ulaznica“, dodao je g. Dobnigg. 

Ova pogodnost koja klijentima omogućava da uz uživanje u filmskim projekcijama ostvare i uštede, vrijedi za korisnike kartica u izdanju Raiffeisen banke koji u periodu od 30.07. do 17.08. svoje ulaznice kupe online putem Raiffeisen e-pay servisa, a povrat će biti izvršen na račun korisnika kartice tokom septembra. Dodatno, u nastojanju da klijentima olakša pristup svojim uslugama, Banka je produžila radno vrijeme svojih poslovnica u ulicama Branilaca Sarajeva, Štrosmajerova i Titova, te će iste za vrijeme trajanja Festivala raditi do 20 sati.

 

* * * * *

Raiffeisen BANK d.d. Bosna i Hercegovina je supsidijarno lice Raiffeisen Bank International AG, jedne od vodećih banaka u Srednjoj i Istočnoj Evropi te Austriji. 

Osnovana 1992. godine,  danas je jedna od vodećih banaka u Bosni i Hercegovini. Preko 1.300 zaposlenika Banke putem 99 poslovnica pruža usluge za oko 430.000 klijenata. Mnogobrojna, kako domaća, tako i međunarodna priznanja, kao što su priznanja renomiranih magazina Global Finance, Euromoney te The Banker, potvrda su uspješnog poslovanja Banke. Investiranje u nove tehnologije, iskusno i educirano osoblje koje se stalno usavršava, naglasak na individualnom pristupu klijentu, te uvođenje novih, savremenih proizvoda i usluga predstavljaju glavne faktore konkurentnosti Raiffeisen banke na bosanskohercegovačkom tržištu.

Raiffeisen grupu u Bosni i Hercegovini, pored Raiffeisen banke, čine, Raiffeisen INVEST, Raiffeisen CAPITAL, Raiffeisen LEASING, te RL ASSISTANCE.

Raiffeisen grupacija 130 godina kombinuje ostvarenje finansijskog uspjeha sa društveno odgovornim poslovanjem, pri čemu ekonomska, ekološka i društvena odgovornost čine jednu cjelinu, slijedeći osnovne principe društvene solidarnosti, samopomoći i održivosti koje je uspostavio Friedrich Wilhelm Raiffeisen.

 

Za sve dodatne informacije molimo kontaktirajte:

Belma Hadžiomerović (033 287 452, belma.hadziomerovic@raiffeisengroup.ba),

Amra Tabaković (033 287 655, amra.tabakovic@raiffeisengroup.ba) ili

Irma Ahmetspahić (033 287426, irma.ahmetspahic@raiffeisengroup.ba)

https://raiffeisenbank.ba/

 

Zahvaljujemo na saradnji.

Korporativne komunikacije i upravljanje održivošću

Raiffeisen BANK

ZA KORIŠTENJE USLUGE FENA.BIZ KONTAKTIRAJTE MARKETING SLUŽBU: marketing@fena.ba.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Novitet u ponudi Raiffeisen INVESTA - prvi fond sa dospijećem na našem tržištu

Raiffeisen banka bila domaćin internacionalne konferencije 'Make Azure Days Happen'

Raiffeisen proglašen najboljom bankom u oblasti finansiranja trgovine u BiH u 2024.

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana