Ekonomija     | 01.08.2018. 12:40 |

Savremeni trendovi na radionici Digitalni marketing i društveni mediji

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 01. augusta (FENA) - Privredna komora Federacije BiH 30. i 31. jula organizirala je radionicu „Digitalni marketing i društveni mediji“.

Fokus radionice bila su pitanja kako koristiti digitalni marketing i društvene mreže za unapređenje poslovanja, bolje povezivanje i interakciju sa kupcima i korisnicima, te efikasniju komunikaciju i promociju organizacije.

Učesnicima radionice su predstavljeni brojni digitalni alati koji mogu značajno doprinijeti realizaciji strateških planova i aktivnosti firmi i institucija.

Poseban naglasak stavljen je na savremene trendove i dobre prakse koje osiguravaju efikasnu primjenu digitalnih tehnologija u marketinške svrhe. Kroz praktičan rad, učesnicima su predstavljeni alati kojima se prati učinkovitost aktivnosti digitalnog marketinga i omogućava njihovo buduće unapređenje.

Sudionici su imali priliku da sagledaju trenutno stanje primjene digitalnog marketinga u vlastitim organizacijama, te da dobiju praktične savjete o tome kako poboljšati korištenje digitalnih tehnologija radi postizanja željenih rezultata.      

Radionicu su vodili direktorica Radija Sarajevo i portala radiosarajevo.ba Suada Peštek, te profesor na Katedri za marketing Ekonomskog fakulteta u Sarajevu Almir Peštek, saopćeno je iz Privredne komore FBiH.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Privredne komore zatražile izuzimanje rudnika i termoelektrana iz obaveze plaćanja putarina

Osnivačka skupštinu Udruženja komunalne privrede i zaštite životne sredine FBiH sutra u Sarajevu

PKFBiH - U Belgiji međunarodna radionica o Fiber optičkim tehnologijama - FOAN2023.

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo