Kultura     | 27.07.2018. 10:59 |

Otvoren poziv na filmske radionice Mediteran Film Festivala

FENA Saopćenje

ŠIROKI BRIJEG, 27. srpnja (FENA) - Otvoren je poziv na filmske radionice koje se održavaju u sklopu Mediteran Film Festivala koji će se ove godine održati od 22. do 25. kolovoza u Širokom Brijegu.

Radionice će pružiti znanja o osnovama filmskog stvaralaštva koje će svim zainteresiranim biti potrebne kako bi se pridružili filmskoj Školi MFF-a, a trajati će 12 dana, priopćili su organizatori.

Lokalni studenti i studenti iz Sjedinjenih Američkih Država za vrijeme radionice prave pitch, snimaju, montiraju, te imaju premijeru filma na otvaranju MFF-a.

Voditelji MFF School radionice su Lucy Eagleson, voditeljica programa u "Outside The Lens", Luke Grigg, dokumentaristički snimatelj, Hilary Morefield, koordinatorica programa u "Outside The Lens", Hrvoje Bazina, direktor fotografije, uz dodatnu pomoć ekipe iz širokobriješke producentske kuće 'Kadar' te Olivie Smith, stažista u ' Rough Cut Production'.

Prijave na radionice treba poslati najkasnije do 5. kolovoza, a za više informacija svi zainteresirani mogu posjetiti službenu stranicu Mediteran Film Festivala (http://www.mff.ba).

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Otvoren natječaj za 25. Mediteran Film Festival

Zatvoren 24. Mediteran Film Festival

Izabrani najbolji filmovi 24. Mediteran Film Festivala

Promo

BBI Banka nagrađuje za ukazano povjerenje novim Programom lojalnosti

Obuka za CNC operatere u Tehnološkom parku INTERA

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom