Stranačke aktivnosti     | 18.07.2018. 19:52 |

Saopćenje za medije Nezavisnog bloka

FENA Saopćenje

Predsjedništvo Nezavisnog bloka utvrdilo je na današnjoj sjednici izborni slogan stranke i slogan kandidata za člana Predsjedništva BiH Senada Šepića – POŠTENA DRŽAVA. Ovaj slogan je izabran kao odgovor na postojeće loše stanje u društvu i zagovara novu politiku Nezavisnog bloka čiji ljudi će svojim integritetom, sposobnostima i poštenjem vratiti državu narodu i njenim građanima.

''Za nas je poštena država ideja vodilja. Poštena država gdje su sposobni umjesto podobnih, u kojoj je prof. dr. Kemal Dizdarević, jedan od najuglednijih neurohirurga u ovom dijelu Evrope cijenjen i odlučuje u zdravstvenom sistemu ove zemlje. Poštena država je ona u kojoj legendarna Razija Mujanović predstavlja Bosnu i Hercegovinu u sportu. Za nas je poštena država u kojoj naš generalni sekretar Amer Obradović ima jednaka prava i mogućnosti kao Dragan Čović u HNK, ili narodi i građani na prostoru entiteta RS ili bilo gdje. Za nas je poštena država kada poljoprivrednik u mom rodnom Cazinu, ili u Bijeljeni, ima zagarantiranu cijenu otkupa svog proizvoda i u kojoj se čitava zemlja ravnomjerno razvija. Zato smo se odlučili za ovaj slogan i uvjereni smo da će nas voditi do pobjede'', – izjavio je Senad Šepić, kandidat za člana Predsjedništva BiH i predsjednik Nezavisnog bloka.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) M. L.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Nezavisni blok

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Saopćenje za javnost Nezavisnog bloka

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo