Sport     | 15.07.2018. 12:40 |

Hrvatska predsjednica vjeruje u pobjedu Vatrenih

FENA Cvita Kusić

ZAGREB, 15. srpnja (FENA) - Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u nedjelju ujutro, prije odlaska u Moskvu na finalnu nogometnu utakmicu Hrvatska-Francuska, poručila je da vjeruje u pobjedu Vatrenih i da će cijela Hrvatska danas navijati svim srcem.

 Novinari su hrvatsku predsjednicu u zagrebačkoj Zračnoj luci "Franjo Tuđman" pitali je li očekivala da će hrvatska nogometna reprezentacija doći u finale Svjetskog nogometnog prvenstva, a ona je odgovorila da o tome uopće nije razmišljala, samo se nadala.

 "Nisam o tome uopće razmišljala, samo sam se nadala. I evo, izvrsno je da idemo na finale. Što god da se danas dogodilo - mi smo ponosni na naše Vatrene, ali vjerujem u pobjedu. Vjerujem da će sva Hrvatska navijati svim srcem. Mislim da će biti i potresa u Zagrebu, Splitu, Rijeci i drugim gradovima, kad navijači budu skakali, a posebno se veselimo i povratku.

 Idemo s vjerom u pobjedu, ali s nikakvim uvjerenjem da će biti lako. Neće biti lako. I zato, doista moramo svim srcem biti uz naše Vatrene", poručila je hrvatska predsjednica, javlja Hina.

(FENA) C. K.

Vezane vijesti

Zrinjski domaćin Borcu u prvoj utakmici finala Kupa BiH

Zrinjski i Borac u finalu Kupa BiH

Nogometaši Borca prvi finalisti Kup-a Bosne i Hercegovine

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana