Stranačke aktivnosti     | 08.07.2018. 17:46 |

Saopćenje Demokratske fronte

FENA Saopćenje

Demokratska fronta oštro osuđuje prijetnje metkom koje se preko Čovićevih medijskih organa upućuju kandidatu DF-a za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željku Komšiću.

- Nakon što je Komšić dobio podršku Semira Drljevića Lovca slavnog komandata odbrane Grada Mostara, Čovićevi medijski organi počinju otvoreno da prijete Komšiću. Čovićeva propaganda glasila posljednjih mjeseci u pravilu najavljuju buduće poteze Dragana Čovića, stoga ne sumnjamo da iza svega ponovo ne stoji njihov formalni i neformalni šef.

 - Podsjećamo, ovo nije prvi put da prijete iz Čovićevog tabora. Čovićev delegat u Domu naroda Parlamenta BiH početkom ove godine cinično je Komšiću poručivao kako mu želi zdravlje ukoliko se kandidira na izborima. Cinične poruke o zabrinutosti za zdravlje i prijetnje metkom nisu u duhu demokratije, i to je jasno građanima Bosne i Hercegovine koji prepoznaju nedopustivost takve politike. Radi se o porukama koje su izraz očaja i nemoći jedne politike kojoj slijedi poraz. Uviđaju to čak i oni koji su joj spremi dati glas, ali zbog takvog ponašanja spremni su sve manje i manje. Uvjereni smo u to da ih ni glasači HDZ-a ne podržavaju u tome.

Napomena: Fena se ograđuje od objavljenih informacija u ovoj rubrici i odgovornost za njihov sadržaj snose isključivo njihovi autori, odnosno pošiljatelji.

(FENA) B. D.

Vezane vijesti

Saopćenje za javnost Demokratske fronte

Saopćenje za javnost Demokratske fronte

Saopćenje za javnost Demokratske fronte

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo