Ekonomija     | 29.06.2018. 12:58 |

Općina Čitluk nastavlja s ulaganjima u prometnu infrastrukturu

FENA Cvita Kusić

ČITLUK, 29. lipnja (FENA) - Općina Čitluk značajna financijska sredstva ulaže u poboljšanje prometne infrastrukture na svom području, a nakon realizacije projekta rekonstrukcije dijela lokalne ceste u Vionici, slični projekti realizirani su na još četiri lokacije, na kojima je u proteklih nekoliko dana položeno oko 1600 metara novog asfalta.

 U realizaciju ovih projekata Općina Čitluk je preko Javnog poduzeća Broting d.o.o. Čitluk uložila 120 tisuća maraka.

 Tako je proteklih dana asfaltiran makadamski put od područne osnovne škole u Krehin Gracu do kružnog toka u Blizancima, a asfalt je položen i na lokalnu cestu na području Tepčića koja je prije asfaltiranja bila makadamska. Također, u proteklih nekoliko dana asfaltirane su lokalne ceste na području Vidovića i Biletić brda.

 Uz navedene projekte, u tijeku je realizacija sličnih projekata na području Međugorja, Bijakovića i Čerina, gdje je realizirano ili je pred završetkom nekoliko projekata, a u pripremi su i projekti u još nekoliko mjesnih zajednica.

 Kontinuiranim ulaganjima u prometnu infrastrukturu Općina Čitluk poboljšava prometnu povezanost na području općine, povećava sigurnost odvijanja prometa i unaprjeđuje kvalitetu života svojih žitelja, objavljeno je na službenim stranicama te općine.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Na Banjalučkoj berzi promet 204.221,23 KM

Na SASE promet 5.883,42 KM

Na Banjalučkoj berzi promet 202.653,46 KM, kroz 13 transakcija

Promo

Prenesi broj u m:tel i uzmi 100 GB bonusa!

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'