Sport     | 23.06.2018. 12:21 |

Karate ljetni kamp u Zaostrogu okuplja najbolje sportaše iz BiH i inozemstva

FENA Saopćenje

SARAJEVO, 23. lipnja (FENA)- Četrdeset sedmi tradicionalni karate ljetni trening - natjecateljski kamp Zaostrog (Hrvatska) održat će se u dva termina i to  od 29. srpnja do 5. kolovoza za djecu, kadete i juniore i od 5. do 12. kolovoza za seniore-U21 i seniore, u Sportsko rekreacijskom centru "Bossina" d.o.o u Zaostrogu.

 Tradicionalni karate ljetni trening - natjecateljski kamp Zaostrog je uvršten u kalendar aktivnosti Karate saveza BiH uz podršku entitetskih, regionalnih i županjskih saveza, kao i klubova iz BiH i inozemstva.

 Spomenuti natjecateljski kamp okuplja najbolje sportaše i stručna vodstva Bosne i Hercegovine, kao i klubove i reprezentacije iz Slovenije, Hrvatske, Makedonije, Mađarske, Ukrajine, Irana, Srbije, Crne Gore itd.

 Tehnički organizatori ljetnog natjecateljskog kampa su Univerzitetski karate klub (UKK) "Bosna" Sarajevo i  UKK "Student" Mostar, koji osiguravaju  besplatan boravak osvajačima europskih i svjetskih medalja, a kamp je obvezan za sve potencijalne kandidate za reprezentativne selekcije Karate saveza BiH.

 U sklopu karate ljetnog kampa upriličit će se i polaganje za  učenička i majstorska zvanja, te će se održati radionice i predavanja, priopćili su organizatori.

(FENA) Z. P.

Vezane vijesti

Bh. karatašice osvojile treće mjesto na Prvenstvu Evrope u tradicionalnom karateu

Karate - Edna Bašagić srebrena na Svjetskom kupu u Poreču

U Goraždu sutra drugi Specijal KUP u karateu, učešće prijavilo više od 540 takmičara

Promo

M:tel: Savršena kombinacija – Huawei telefon i pametni sat s popustom

M:tel: Stiglo nam je Proljeće!

Predstava 'Kako sam se nadala dobro se nisam udala' u BKC Sarajevo