Magazin     | 12.06.2018. 11:06 |

Mostar domaćin Državnog prvenstva u modernim plesovima BiH

FENA Saopćenje

MOSTAR, 12. lipnja (FENA) - Državno prvenstvo BiH u modernim plesovima 2018. održat će se 16. i 17. lipnja u Mostaru, u organizaciji Saveza modernih plesova u Bosni i Hercegovini i tehničkog realizatora Športskog plesnog kluba (ŠPK) Zrinjski iz Mostara.

 U povodu prvenstva u četvrtak, 14. lipnja, u Hrvatskom domu "Herceg Stjepan Kosača" u 19 sati održat će se konferencija za medije na kojoj će se obratiti predsjednik Saveza Modernih plesova Velibor Srdić i predsjednica ŠPK Zrinjski Marina Čerkuč.

 Na prvenstvu će sudjelovati preko 1000 plesača iz 25 plesnih klubova širom BiH, a Mostar će tako nakratko biti prijestolnica plesa za sve one koji žele biti najbolji te se na temelju ostvarenih rezultata plasirati na svjetska natjecanja, priopćio je ŠPK Zrinjski.

 Prvenstvo će se održavati u Kosači, a ceremonija svečanog otvaranja natjecanja planirana je u subotu, 16. lipnja, u 18 sati kada će se održati finale juniorskih i odraslih kategorija u Performing Arts disciplinama. Nedjelja je rezervirana za Street plesove i plesove u paru, navodi se u priopćenju.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Ministrica Bošnjak posjetila Sveučilišnu kliničku bolnicu Mostar

U Mostaru otvoren počasni konzulat Republike Rumunjske

Vučić i Dodik sa Srbima u Mostaru: Obećano više sredstava za razvoj svih krajeva u kojima žive Srbi

Promo

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana

Vizija i plan urbanog razvoja Kantona Sarajevo: Transformacija grada za kvalitetniji i bolji život građana