Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/vhosts/fena.ba/httpdocs/post-parts-new/sql.php on line 166
Fena.ba | Najnovije vijesti iz BiH, regiona i svijeta
Sport     | 11.06.2018. 18:51 |

Zbog radova na Tušnju Sloboda trenira u Bukinju

FENA

TUZLA, 11. juna (FENA) – Nogometaši Slobode „prozivku“ i pripreme započeli su na stadionu Tušanj, a potom su se preselili na igralište Rudara u Bukinju, osam kilometara udaljenom od Tuzle.

Novi šef Stručnog štaba Milenko Bošnjaković rekao je da se na Tušnju trenutno izvode neki radovi zbog kojih su zamoljeni da do kraja sedmice treniraju drugdje.

- Čelnici Rudara izašli su nam u susret i danas smo trenirali u Bukinju. Sutra smo tamo u 10.00 sati i tako će biti sve do petka, kada je praznik Bajram i tog dana svi igrači će imati slobodan dan – rekao je Bošnjaković Feni.

Ovu sedmicu trenira se jednom dnevno, a već od iduće radit će se dva puta dnevno, od čega jedan termin u teretani.

- Moram reći da nam trenutno igrači češće odlaze nego što dolaze. Radimo uglavnom s juniorima i onima koji su ostali u ekipi. Vratili smo tri naša igrača Čivića, Mujkića i Pršeš, ali ćemo se morati što prije morati pojačati, jer će nam u protivnom biti „mrka kapa“ – kaže Bošnjaković.

Još nije poznato mjesto gdje će ekipa otputovati na drugi dio priprema. Potvrdio je da je došla zanimljiva ponuda iz jednog turističkog mjesta u Bugarskoj, ali se odustalo.

- To je mjesto s kockarnicama, bogatim noćnim životom i visokim turizmom, ali mi ne idemo na ljetovanje nego da radimo, pa smo odbili ponudu – zaključio je prvi trener Slobode.

(FENA) E. F.

Vezane vijesti

Zrinjski domaćin Borcu u prvoj utakmici finala Kupa BiH

Zrinjski i Borac u finalu Kupa BiH

Nogometaši Borca prvi finalisti Kup-a Bosne i Hercegovine

Promo

HT Eronet predstavlja nove Samsungove uređaje A serije

Prva panel-diskusija u okviru projekta 'Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na internetu'

m:tel na Mostarskom sajmu: Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana