Sport     | 11.06.2018. 09:37 |

Mostarski judo klub 'Borsa' osvojio 28 odličja

FENA Saopćenje

MOSTAR, 11. lipnja (FENA) - Judo klub Borsa proteklog je vikenda nastupio na judo turnirima u Splitu (Kup sv. Ante) i Vogošći (Champion cup) te osvojio ukupno 28 odličja.

Na Kupu sv. Ante koji je održan u splitskoj Podstrani nastupilo je osam klubova iz Hrvatske, BiH i Ukrajine, a judo klub "Borsa" osvojio je 25 medalja.

Zlato su osvojili - Tvrtko Slokar, Robert Halajkijević, Josip Zovko, Ivan Nikolić, Nika Miličević, Vito Slokar, Lovro Božić, Jozić Iva, Anton Zovko i Noa Skoko, srebro - Luka Vučić, Marko Soldo, Ivana Šarić, Petra Čarapina, Ana Lasić, Dominik Bojčić, Sergej Džonlez i Katarina Michalowicz, a bronzu - Fran Zadro, Ivan Marušić, Miloš Savić, Jan Mutilović, Magdalena Frljić i Jana Jagoda Halajkijević.

Istog dana judo klub "Borsa" je s nekoliko natjecatelja nastupio u Vogošći na judo turniru "Champion Cup" na kojem je ukupno nastupilo oko 250 natjecatelja iz 27 klubova iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore, a zlatnu medalju za 'Borsu' osvojile su Monika Zadro, Ana Ujdur i Josipa Brvenik, dok je srebro osvojila Tea Halajkijević.

Uz to, Josipa Brvenik je proglašena najboljom natjecateljicom turnira u uzrastu kadetkinja.

(FENA) I. B.

Vezane vijesti

Mostar: Međunarodne igre za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju okupit će 300 sudionika iz regije

U petak počinju programi manifestacije 'Dani mevluda i zikra'

Ukrajinski gradonačelnici u BiH uče o poslijeratnoj obnovi gradova (VIDEO)

Promo

M:tel: Nastavak akcije 'Niste sami, imate prijatelje'

M:tel ljetna akademija za studente IKT usmjerenja: Prijavi se na praksu u kolovozu

M:tel: Aktivirajte m:tel uslugu i uzmite 5 GB mobilnog interneta